Opbrengst SamenLoop voor Hoop Dongeradeel: 41.725,31 euro

De opbrengst van de SamenLoop voor Hoop Dongeradeel is maar liefst 41.725,31 euro! Vanmiddag werd dit eindbedrag na afloop van de 24-uurs wandelmarathon bekend gemaakt. De ruim 40.000 euro is bedoeld voor de KWF Kankerbestrijding. Dit geld wordt besteed aan onderzoek naar kanker.

De organisatie van de wandelmarathon noemt de opbrengst een fantastisch bedrag. ‘Een fantastisch bedrag. Allemaal voor KWF Kankerbestrijding. Een wereld zonder kanker is hopelijk door deze SamenLoop voor Hoop een stukje dichterbij gekomen. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit bijzondere evenement nogmaals hartelijk dank!’ staat op de Facebook-pagina van de SamenLoop voor Hoop te lezen. Aan de SamenLoop voor Hoop Dongeradeel deden 780 mensen mee.

Op 26 en 27 juni vindt er opnieuw in Friesland een SamenLoop voor Hoop plaats. Dit maal zal de SamenLoop voor Hoop plaatsvinden in Franeker.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:KWF wil in 2015 SamenLoop voor Hoop in Dongeradeel
Lees ook:Samenloop voor Hoop Dongeradeel zoekt deelnemers voor 12 en 13 juni
Lees ook:Vandaal betuigt spijt en doneert nieuwe paarse bank aan SamenLoop voor Hoop Dongeradeel
Lees ook:Kaarsenceremonie SamenLoop voor Hoop Dongeradeel met optreden van Iris Kroes
Lees ook:SamenLoop voor Hoop Dongeradeel: hitte en buien in 24 uur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>