Pinkstermarkt Buitenpost gezellig druk

In Buitenpost worden jaarlijks twee grote rommelmarkten/braderieën georganiseerd op het Concoursterrein. De eerste vindt jaarlijks plaats op Hemelvaartsdag, en de tweede is traditioneel op Tweede Pinksterdag. De vlooienmarkt/braderie is populair; afhankelijk van het weer wordt de markt per keer gemiddeld door zo’n 20.000 mensen bezocht. Er is dan ook van alles te vinden. Een braderie-gedeelte met veel nieuwwaar – plantjes, kleding, muziek, lederwaren, streekproducten, noem maar op -, en een rommelmarkt-gedeelte waar een ieder zijn of haar waar te koop kan aanbieden. Ook kinderen hoeven zich er niet te vervelen, er wordt altijd gezorgd voor wat entertainment. Vanmiddag leek het op de markt wat rustiger als andere keren. Dreigende wolken pakten zich dan ook samen boven Buitenpost. Wellicht dat dat een reden is geweest voor mensen om thuis te blijven. Desondanks was het nog steeds gezellig druk, zoals op onderstaande foto’s is te zien.


Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:62e Concours Hippique Buitenpost belooft weer spektakel te worden
Lees ook:S.C. Heerenveen speelt oefenwedstrijd tegen VV Buitenpost
Lees ook:Burgemeester Gerbrandy sluit dj’s Glazen Huis Buitenpost op
Lees ook:Evenement: Flower Power Markt in Oudega swf
Lees ook:30.000 bezoekers verwacht op Leeuwarder bloemetjesmarkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>