15.000 deelnemers Fietselfstedentocht (+foto’s)

Al meer dan honderd jaar wordt op Tweede Pinksterdag de Fietselfstedentocht georganiseerd in Friesland. Dit spektakel trekt jaarlijks duizenden deelnemers, en dat is dit jaar dan ook niet anders. 15.000 fietsers stapten vanochtend op hun racefiets, tandem, ligfiets of opoefiets om de 235 kilometer lange tocht langs de elf Friese steden af te leggen. Bij Sibrandahûs, vlakbij Dokkum, maakte ik foto’s van het evenement. Kijk snel of je er zelf ook tussen staat!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Fietselfstedentocht 2016 foto’s
Lees ook:Jan Smit doet Elfstedentour in 2016 met finaleconcert in Leeuwarden
Lees ook:Bram fietst in jaar tijd langs alle Friese dorpen en steden
Lees ook:Bram Fietst fietste langs alle plaatsen in Friesland
Lees ook:De Slachtemarathon 2016: één groot feest (+foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>