Oldtimer Evenement Hoornsterzwaag gaat gewoon door

Gisteravond is in Hoornsterzwaag een voetganger om het leven gekomen bij een ernstig ongeluk op de Bij de Leijwei. Rond kwart voor elf reed een automobilist in op een groep van vijf voetgangers. Een van deze vijf voetgangers, een man, is overleden. Een ander raakte zwaar gewond, de overige drie raakten bij het ongeluk lichtgewond.

Ondanks het ernstige ongeluk heeft de organisatie van het Oldtimer Evenement in Hoornsterzwaag besloten het evenement door te laten gaan. Op Facebook valt het volgende te lezen: ‘De organisatie van het Oldtimer Festival te Hoornsterzwaag heeft met ontsteltenis kennis genomen van het ernstige verkeersongeval op een steenworp afstand van het evenemententerrein aan de Jan Evertswei. Het gebeurde staat echter volledig buiten het evenement en daarom ziet de organisatie geen beletsel om het Oldtimerfestival, zij het aangepast, doorgang te laten vinden. Onze gedachten zijn bij de slachtoffers en hun nabestaanden.’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Vijf evenementen op Hemelvaartsdag in Friesland
Lees ook:Deelnemer overlijdt tijdens Tri-Ambla Ameland
Lees ook:Mar-athon Sneek wordt terugkerend evenement
Lees ook:Betrokkenen busongeluk De Friese Wouden mogen alsnog naar Sister Act
Lees ook:Alle Elfstedentocht-leden mogen voortaan meedoen met Elfstedentocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>