30.000 bezoekers verwacht op Leeuwarder bloemetjesmarkt

Tweehonderd kraampjes met de geurigste en fleurigste bloemen staan morgen klaar voor bezoekers aan de Bloemenmarkt Leeuwarden. Traditioneel wordt op Hemelvaartsdag deze bloemetjesmarkt georganiseerd in Leeuwarden. De markt is de langste bloemenmarkt van Nederland en loopt door het hele stadscentrum. Op de markt komen ieder jaar veel mensen af; er worden zo’n 30.000 mensen verwacht, niet alleen voor de bloemen maar ook voor de sfeervolle terrasjes.

De bloemetjesmarkt staat op de Prins Hendrikstraat, het Ruiterskwartier, het Wilhelminaplein, Nieuwestad, Waagplein, Westerplantage en de Wirdumerdijk. De start is om 8.00 uur ‘s ochtends, de markt duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Lijkt de bloemetjesmarkt je maar saai? Klik hier voor vijf andere evenementen die in Friesland worden georganiseerd op Hemelvaartsdag!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Horeca rond glazen huis mag 24/7 open tijdens Serious Request Leeuwarden
Lees ook:Vrijdagmarkt Leeuwarden weer terug op Zaailand
Lees ook:Pinkstermarkt Buitenpost gezellig druk
Lees ook:Vijf evenementen op Hemelvaartsdag in Friesland
Lees ook:Stapavond voor jongeren met autisme in Club Prins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>