De Hûnekop in de Pipegeal

Voor de tweede keer in de geschiedenis komt de populaire Friese band de Hûnekop naar Broeksterwâld. De eerste is keer dateert al van een flink aantal jaren geleden, toen de band pas naam begon te maken. Toen speelden de mannen in een boerenschuur, dit keer speelt de band op 29 november aanstaande in dorpshuis de Pipegeal waar ruimte is voor zo’n 600 man publiek. Het optreden is onderdeel van de Fryslântoer 2014.

De Hûnekop heeft tegen de tijd dat het optreden is een nieuw album uit. Naast nummers van het nieuwe album krijgt het publiek ook andere Hûnekop-klassiekers te horen. In het voorprogramma staat de band NNB. Voor deze avond is er nauw samengewerkt met poppodium It Badhûs en het dorpshuis.

Deuren open om 20 uur. Kaartjes zijn in de voorverkoop 7,50, 12,50 aan de deur.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:De Hûnekop heeft nieuwe cd
Lees ook:Review: Nieuw album van De Doelleazen Waldrave
Lees ook:Elske deWall winnares Friese Pop Award 2012
Lees ook:Mr Wallace op het Fryskbloed-festival
Lees ook:Leadzanger De Hûnekop doet mee met Ford Ka Challenge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>