Uittip 23 augustus – Imaginarium Festival Tytsjerk

Op zaterdag 23 augustus staat Park Vijversburg in Tytsjerk weer helemaal in het teken van fantasy, folk en de verbeelding. Vorig jaar werd voor het eerst hier het Imaginarium Festival georganiseerd, wat toen een groot succes was. Jong en oud trok naar Tytsjerk, waar in het prachtige park dit festival gehouden werd. Het park wordt momenteel grondig verbouwd, maar desondanks kan het festival toch doorgang vinden.

Op het festival zijn optredens van onder andere The Bee’s Knees, Andehlian, Alis Foy, Reizger, SeeD en Yellowhouse21. Maar wie denkt dat het een festival is met louter muziekoptredens heeft het mis. Abe de Verteller komt zijn spannende verhalen vertellen, je kunt er boogschieten, er zijn demonstraties vuurspuwen, je kunt er een workshop yoga volgen en het is natuurlijk alleen al leuk om naar de mensen te kijken die er vaak prachtig uitgedost rondlopen. Op het festival is ook een markt waar de meest bijzondere en lekkere producten verkrijgbaar zijn.

Kaarten voor het festival kosten in de voorverkoop slechts 6 euro voor volwassenen, en 2,50 voor kinderen tot en met 11 jaar. Kaarten zijn hier verkrijgbaar. Het festival duurt van 10.00 tot 19.00 uur.

Heb jij Imaginarium Festival al in je agenda staan?

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Imaginarium Festival beleeft debuut op park Vijversburg Tytsjerk
Lees ook:Goede redenen om naar het Freeze Festival te gaan
Lees ook:Brunchmarkt Smûk en Smikkel zondag a.s.
Lees ook:Friesland.blog.nl nu ook actief op Instagram
Lees ook:Bestel kaarten voor Iepenloftspul Brantgum ‘De Ferskoppeling’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>