Mar-athon Sneek wordt terugkerend evenement

Gisteren deden maar liefst 5500 mensen mee aan de allereerste Mar-athon van Sneek, welke begon bij de beroemde Waterpoort. Wegens het grote succes heeft de organisatie besloten volgend jaar wederom deze Mar-athon, welke om het Sneekermeer gaat, te organiseren. De organisatie liet aan Omrop Fryslân weten dat de eerste editie van de Mar-athon Sneek financieel niet uit kon, maar dat de organisatie desondanks toch voor een vervolg gaat. Het is de bedoeling dat het wandel- en loopevenement een jaarlijks terugkerend evenement wordt. Één keer in de vier jaar, wanneer de Slachtemarathon georganiseerd wordt, zal er echter in Sneek geen Mar-athon georganiseerd worden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:De vijf leukste hardloopevenementen in Friesland deze zomer
Lees ook:Deelnemer overlijdt tijdens Tri-Ambla Ameland
Lees ook:Fietsroutenetwerk van Friesland als beste beoordeeld
Lees ook:Extra Slachtemarathon in 2018
Lees ook:Organisatie Paardendagen krijgt subsidie voor evenemententerrein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>