Uittip 20-21 juni: Dokk’em Open Air

2013

Dokk’em Open Air is sinds het wegvallen van Wâldrock hét metalfestival van Friesland, en vindt komend weekend 20 en 21 juni plaats op een nieuwe locatie: het voormalig AZC-terrein aan de Parklaan in Dokkum. Aankomend weekend vindt alweer de negende editie van het festival plaats. Het is dit jaar voor het eerst dat er een derde podium bijkomt met een grappige randprogrammering (denk daarbij aan vuurspuwacts, foute coverbands en dergelijke). In totaal spelen er tweeëntwintig bands op het festival. De headlines zijn dit jaar het Canadese Annihilator en het Amerikaanse Death (DTA). Daarnaast komen er ook bands uit België, Noorwegen, Duitsland, Rusland en Servië optreden. Bevestigd zijn Death (DTA) (USA), Annihilator (CAN), The Dillinger Escape Plan (USA), Gamma Ray (DLD), Metal Church (USA), Napalm Death (GBR), Leprous (NOR), MaYaN (NLD), Vicious Rumors (USA), Freedom Call (DLD), Arkona (RUS), Troll (NOR), Circus Maximus (NOR), Enthroned (BEL), Nocturnus AD (USA), M.O.D (USA), Carach Angren (NLD), Evil Masquerade (DEN), Exorcism (SRB), Teethgrinder (NLD), Existance (FRA) en Murderset Pieces (BEL).

Passe-partouts voor vrijdag 20 én zaterdag 21 juni kosten €55,-. De tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival, www.dokkemopenair.eu, en bij alle filialen van Primera. Er zijn ook dagkaarten te koop: voor de vrijdag bedraagt de entree €35,-, voor de zaterdag €40,-.

Alle informatie over de bands en het festival is te vinden opwww.dokkemopenair.eu.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Eerste namen Dokk’em Open Air bekend
Lees ook:Programma Dokk’em Open Air
Lees ook:Eerste namen Dokk’em Open Air bekend
Lees ook:Testament headliner op Dokk’em Open Air
Lees ook:Welcome to the Village-festival morgen van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>