Festival Oldepop wordt verplaatst naar nieuwe datum en locatie

Het nieuwe festival Oldepop, dat komende vrijdag plaats zou vinden op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden, is afgelast. Wat de exacte reden is voor het aflasten van het feest is niet bekend. Het festival zal naar een nog nader te bepalen datum en locatie verplaats worden.

De mensen die een kaartje hebben gekocht voor het festival krijgen deze week bericht van de festivalorganisatie. Kaarten blijven geldig voor het vervangende festival. De organisatie biedt mensen die een kaartje gekocht hebben ter compensatie een aantal consumpties aan tijdens het nieuwe festival.

Op het festival zouden onder andere Guus Meeuwis en Alain Clark op komen treden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Swaddekuier Buitenpost wegens verwachte hitte uitgesteld tot 5 september
Lees ook:Dit jaar geen UITfestival in Leeuwarden
Lees ook:Het Internationaal Dansfestival Bolsward komt er weer aan
Lees ook:Within Temptation hoofdact op nieuw festival CityRock
Lees ook:Uittip 12 juli: Freezeforze festival in Veenklooster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>