Koningsspelen groot succes in Friesland

In Friesland hebben vandaag 401 basisscholen meegedaan aan de nationaal georganiseerde Koningsspelen. Het is aan iedere school zelf om te besluiten of zij mee willen doen met deze feestelijkheden. In Friesland deden er in totaal bijna 55.000 kinderen mee met de Koningsspelen.

De Koningsspelen zijn vorig jaar in het leven geroepen. Met de Koningsspelen én het Koningsdagontbijt willen scholen kinderen en hun ouders de boodschap meegeven dat sporten en ontbijten belangrijk en gezond zijn.

Op de foto de Koningsspelen op G.B.S. De Fontein in Buitenpost.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Herfstvakantietip: spelletjesweek IJstijdenmuseum Buitenpost
Lees ook:De Mienskip en M.J. Tamsmaskoalle excellente scholen
Lees ook:Zieke 16-jarige neemt duet op met Syb van der Ploeg
Lees ook:Schaatspret op de Friese wegen
Lees ook:Voorverkoop VV Buitenpost – SC Heerenveen van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>