Nieuwjaarsduik in Burum trekt 75 duikers

Het nieuwe jaar is traditioneel ingeluid met nieuwjaarsduiken op verschillende plaatsen. In Burum werd voor de 16e keer een nieuwjaarsduik georganiseerd in het haventje van het dorp. Aan deze duik deden 75 mensen mee. Verschillende mensen sprongen in het water voor het goede doel, waaronder World Servants. Het startschot voor de duik werd gegeven door Griet Wiersma en Teake van der Meer. Na afloop van de duik was het mogelijk om een kop snert, een beker warme chocolademelk en andere warme dranken te nuttigen om op te warmen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Al meer dan 1400 mensen bezoeken expositie Ids Wiersma
Lees ook:Programma Bevrijdingsfestival Leeuwarden 2016
Lees ook:Teake van der Meer stopt met optreden
Lees ook:Startschot ‘Slach om ‘e toer’ wordt gelost door Joop Atsma
Lees ook:Programma Kloosterkapel Sibrandahûs 2014-2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>