Nieuwjaarsduik Aldtsjerk één groot feest

In Aldtsjerk werd de nieuwjaarsduik georganiseerd vanuit café Moarkswâl, gelegen aan de elfstedenroute. Ongeveer veertig (voornamelijk) jonge mensen doken hier het ijskoude water in. De nieuwjaarsduik was één groot feest. In polonaise kwamen de duikers de steiger op, met aan de voorkant twee muzikanten die het publiek alvast warm maakten voor de duik. Zij speelden ook het nummer Tsunami, dat sinds Serious Request in Leeuwarden een grote hit is in Friesland.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Nieuwjaarsduik in Burum trekt 75 duikers
Lees ook:‘Dit nooit weer!’ Harde wind maakt nieuwjaarsduik Burum kouder dan verwacht
Lees ook:Overzicht Nieuwjaarsduiken in Friesland 2013
Lees ook:Eerste namen voor Welcome to the Village bekend gemaakt
Lees ook:Racoon maakt themanummer voor Serious Request

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>