Burgemeester Gerbrandy sluit dj’s Glazen Huis Buitenpost op

Niet alleen in Leeuwarden staat er deze december een Glazen Huis, ook in Buitenpost worden een aantal dj’s een paar dagen lang opgesloten in een Glazen Huis. Vijf dj’s van Stichting de Kleine Waker maken van vanmiddag 14.00 tot zaterdagavond non-stop radio vanaf het Christinaplein in Buitenpost. Met de radio-uitzending halen de mannen geld op voor Serious Request en hun eigen goede doel; een tehuis voor demente bejaarden in Bulgarije.

Vanmiddag kwam burgemeester Gerben Gerbrandy de vijf dj’s opsluiten in het Glazen Huis. Hij nam direct een donatie namens de gemeente mee, en prees de dj’s voor hun inzet. ‘Ik bin tiige grutsk op jimme!’

Een ieder is welkom om in de feesttent die bij het Glazen Huis staat een kijkje te nemen, en een verzoekplaatje aan te vragen met een donatie.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Nationaal Park Alde Feanen heeft nieuwe voorzitter
Lees ook:Epke Zonderland sluit dj’s op in Glazen Huis
Lees ook:Serious Request Leeuwarden haalt recordbedrag op voor Rode Kruis
Lees ook:Jacqueline Govaert en Laura Jansen vannacht slaapgast in Glazen Huis
Lees ook:ANWB helpt Studebaker Buitenpost tijdens Oldtimerelfstedentocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>