Eerste namen Dokk’em Open Air bekend

Het metalfestival Dokk’em Open Air heeft de eerste namen voor het festival van 2014 bekend gemaakt.  Het gaat om Napalm Death, Annihilator en Gamma Ray. De drie bands die bekend zijn gemaakt komen uit Canada, Duitsland en Groot Brittannië. In totaal zullen er zo’n twintig bands geprogrammeerd worden voor het tweedaagse festival, dat komend jaar plaatsvindt op 20 en 21 juni bij Dokkum. De kaartverkoop is al van start gegaan: dokkemopenair.eu.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Eerste namen Dokk’em Open Air bekend
Lees ook:Eerste namen Welcome to the Village-festival bekend
Lees ook:Uittip 20-21 juni: Dokk’em Open Air
Lees ook:Testament headliner op Dokk’em Open Air
Lees ook:De Veenhoop maakt zich warm voor 64e editie Veenhoopfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>