Gratis ticket Welcome to the Village voor mensen met groene vingers

De organisatie van het festival Welcome to the Village kan wel wat mensen met groene vingers gebruiken. In hun moestuintje zijn zijn een aantal keer per week bezig om de lekkerste groenten te kweken zodat die tijdens het festival geserveerd kunnen worden. Daarbij kunnen ze wel hulp gebruiken en voor de trouwe helpers ligt er een weekendticket voor Welcome to the Village klaar.

De moestuin ligt in Techum, net buiten Leeuwarden. Enthousiast om mee te helpen? Mail dan even naar [email protected] onder vermelding van ‘Welcome to The Moestuin!’

Welcome to the Village vindt plaats op 26, 27 en 28 juli voor de astronomische lage prijs van 50 euro voor het hele weekend. Ook zijn er dagkaarten verkrijgbaar. Wie denkt het dan te moeten stellen met B-artiesten heeft het mis. Voor alle drie dagen zijn enorm vette bands uitgenodigd. Denk aan Daily Bread, Mister & Mississippi en Lucky Fonz III. Kijk voor meer informatie op Welcometothevillage.nl

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Welcome to the village-festival verbouwt groente voor het festival
Lees ook:Welcome to the Village serveert ook dit jaar groente uit eigen moestuin
Lees ook:Welcome to the Village-festival morgen van start
Lees ook:Voorverkoop Welcome to the Village start morgen
Lees ook:Noodweer lijkt mee te vallen, Welcome to the Village wordt hervat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>