Programma Festival 316

Sinds een aantal jaar vindt er in Ureterp jaarlijks het Festival 316 plaats. Een christelijk festival dat haar naam dankt aan Johannes 3:16. Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. Het festival vindt dit jaar plaats op 4 mei en kent voor het eerst naast een avondprogramma ook een dagprogramma. 

‘s Avonds treden de bands Trinity, Sela, Rend Collective Experience, Good Weather Forcast en de zangers Timzingt en Martin Brand op. Overdag zijn er voornamelijk workshops en bijeenkomsten. Deze zijn verdeeld onder een aantal categorieën; gericht op mannen, vrouwen, jongeren, kinderen, bands, jongerenwerkers en ondernemers. Zo kun je denken aan theater voor kinderen, sportieve activiteiten voor de jongeren en workshops over het versterken van werk en privé voor vrouwen. Kijk voor meer informatie over het dagprogramma hier.

Om alvast even in de stemming te komen hier een filmpje van de bekende band Trinity.

Kijk voor het complete programma op www.festival316.nl

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Imaginarium Festival beleeft debuut op park Vijversburg Tytsjerk
Lees ook:‘Reis rond de wereld’ thema van Zandsculpturen Festival Sneek
Lees ook:Welcome to the village-festival verbouwt groente voor het festival
Lees ook:Lentekriebels Festival in Dokkum
Lees ook:Uittip 12 juli: Freezeforze festival in Veenklooster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>