5 Oktober Sneeker Dweildag

Marc Samsom / Foter / CC BY

Het is nog een tijdje vooruit, maar wie houdt van een leuk dweilorkestfeest zet alvast 5 oktober 2013 in de agenda. Dan wordt in Sneek de Sneeker Dweildag georganiseerd. De Sneeker Dweildag wordt voor de tweede keer georganiseerd.

Afgelopen oktober werd de eerste Sneeker Dweildag georganiseerd. Achttien dweilorkesten uit heel Nederland deden mee met het evenement. Aan de dag werd ook een wedstrijdelement toegevoegd waar Blaaskapel de Útlopers wonnen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

 

Lees ook:Iris Kroes in Atlas
Lees ook:KWF wil in 2015 SamenLoop voor Hoop in Dongeradeel
Lees ook:Weekend van de Wetenschap en Oktobermaand Kindermaand in Natuurmuseum Fryslân
Lees ook:Mar-athon Sneek wordt terugkerend evenement
Lees ook:Duo grijpt kano-Elfstedentocht aan om geld in te zamelen voor goed doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>