Website Frieslandbeweegt.nl groot succes

De website voor bewegend Friesland frieslandbeweegt.nl heeft het afgelopen zomerseizoen een flitsende mijlpaal bereikt doordat hun agenda maar liefst 150.000 keer geraadpleegd is. In de agenda staan alle wandel- fiets- en andere sportieve evenementen in Friesland. 

Friesland steeds meer in beweging

De website frieslandbeweegt.nl is een website van een groep enthousiaste vrijwilligers dat de drempel om te gaan bewegen en in beweging te blijven wil verlagen. Dat de website een succes is blijkt uit onder andere reacties van boswachters, organisatoren van evenementen en verenigingen die hun bezoekersaantallen zien stijgen.

Vele beweegmogelijkheden

In totaal kondigt Friesland Beweegt elke week 200 tot 300 evenementen aan, ook door middel van nieuwsbrieven en berichten op de lokale radio.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

 

Lees ook:90sXXL komt terug met kersteditie
Lees ook:Sneekweek komt met eigen app
Lees ook:Al meer dan 2000 handtekeningen voor Omrop Fryslân
Lees ook:Ondanks succes Notfall Filmfestival geen vervolg
Lees ook:Campagne Dwaande nog lang niet succesvol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>