Kledingruilfeest in Blokhuispoort

Op 8 september wordt in de Blokhuispoort in Leeuwarden de allereerste Fryske Fashion Dei georganiseerd. Wanneer je een overvolle kledingkast hebt, maar niks meer om aan te trekken, kan je terecht voor een ruilparty. Aan de hand van je ingebrachte spullen kun je nieuwe (tweedehands) kleding mee terug naar huis nemen. 

Miskopen ruilen

Wanneer je kledingkast uitpuilt, je geen geld meer hebt voor wat nieuws maar toch echt aan wat anders toe bent, kan je terecht op de Fryske Fashion Dei. Je neemt maximaal 5 overbodige kledingstukken mee (mits schoon, niet kapot en niet verwassen). Die kledingstukken worden beoordeeld, en aan de hand daarvan krijg je punten waarmee je nieuwe kleding uit mag zoeken. Tussen 12.00 en 13.00 uur kan je je kleding in komen brengen, vanaf 13.00 uur is het uitzoeken geblazen. Op deze manier is de miskoop van de een, het felbegeerde item van een ander!

Milieu

Kledingruilfeesten zijn behoorlijk in opkomst. Er is niets vervelender dan een kast vol miskopen. Om te voorkomen dat deze achteloos weggegooid worden zijn de kledingruilfeesten bedacht. Op deze manier zorg je er met z’n allen voor dat de afvalberg een klein beetje minder wordt. Het lijkt misschien een druppel op een gloeiende plaat, maar ach, bijna gratis shoppen is zo’n druppel toch wel waard?

Kijk voor meer informatie over de Fryske Fashion Dei hier.

 

Lees ook:Heerenveen ruilt kleding tijdens event Heerenveen ruilt
Lees ook:Friese dames organiseren kledingruilfeest in Utopia
Lees ook:Zaterdag FashionSwop in LWD
Lees ook:22 oktober opening tweedehands kledingwinkel in Dokkum
Lees ook:Rinsma Fashion stopt met verkopen bont

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>