Bizar hotel: Zandhotel in Sneek

Bron: Zandhotel.nl

Bijzondere overnachtingen, ik heb er weer ééntje voor je! In Sneek kun je tot 28 september overnachten in het allereerste zandhotel ter wereld. Het hotel is gebouwd, je raadt het al, van zand en is gebouwd vanwege het Zandsculpturen Festival Friesland dat plaatsvindt van 15 juni tot 28 september. Per editie komen hier zo’n 50.000 mensen op af. Het thema van dit jaar is Hollywood.

Over het zandhotel

In een zandsculptuur van bijna acht meter hoog is er een hotelkamer gebouwd die voorzien is van alle mogelijke luxe. Een overnachting in dit Zandhotel kost 150 euro per nacht, inclusief ontvangst met koffie en thee en een stukje Friese Oranjekoek, uitgebreid ontbijt, flesje Prosecco en fruit, een rondleiding over het terrein, twee seizoenspassen voor het festival en wifi op de kamer. Niet gek! Het zandhotel is voorzien van een badkamer.

Bron: Zandhotel.nl Bron: Zandhotel.nl

Meer info en reserveren: zandhotel.nl

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Uittip: Film in het maïs in Leeuwarden
Lees ook:Testament headliner op Dokk’em Open Air
Lees ook:Voorverkoop Welcome to the Village start morgen
Lees ook:Programma Dokk’em Open Air
Lees ook:Concours Festival Drogeham wordt weer naar hoger plan getild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>