Nieuwe eigenaren voor Club Red in Leeuwarden

De populaire uitgaansgelegenheid Club Red in Leeuwarden is verkocht. Dat laat de huidige eigenaar, Danny Membre, vandaag middels een persbericht weten. Per 1 december zijn Sander van Essen uit Franeker en Simon Skary uit Leeuwarden de nieuwe eigenaren. Zij nemen de aandelen van de huidige eigenaar over.

De nieuwe eigenaren hebben grootse plannen met de succesvolle horecazaak aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden. Er zal de komende tijd een ingrijpende verbouwing plaatsvinden waarbij ingespeeld zal worden op de huidige wensen van de consument. Club Red heeft als streefdatum 1 december 2015 om een nieuw tijdperk in te gaan. Tot die tijd zullen Leeuwarder stappers in andere horecagelegenheden hun drankjes moeten halen.

De naam van Club Red blijft ongewijzigd. Ook de formule blijft hetzelfde.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Opening Club Prins aanstaande zaterdag
Lees ook:De Centrale As waarschijnlijk pas jaar later klaar
Lees ook:Foppe in ieder geval tot de kerst bij s.c. Heerenveen
Lees ook:VV Kollum maakt kans op nieuwe kleedboxen
Lees ook:Henk de Jong tekent contract als hoofdtrainer bij Cambuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>