Vrijdagmarkt Leeuwarden weer terug op Zaailand

Vandaag stond de vrijdagmarkt van Leeuwarden voor het eerst sinds de verbouwing van het Zaailand weer op het oude stek. Ruim drie jaar stonden de marktkooplui op de Nieuwestad. Jarenlang stond de vrijdagmarkt op het Zaailand. Nu de werkzaamheden aan het plein zijn afgerond is de markt weer teruggekeerd op het Zaailand. Niet alle ondernemers van de markt waren enthousiast over de terugkeer. Volgens de Leeuwarder Courant waren echter ook zij vanochtend in hun nopjes met de terugkeer. De eerste klanten waren tevens al voor 8 uur een kijkje gaan nemen bij de markt.

Lees ook:Al drie mensen gewond door agressieve buizerd Burdaard
Lees ook:Klassiek festival CityProms in gesprek met gemeente over verhuizing naar Wilhelminaplein
Lees ook:Evenement: Flower Power Markt in Oudega swf
Lees ook:Opening Zaailand wordt groots gevierd
Lees ook:Albert Heijn haalt hamsters na klachten uit draaideur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>