Schaatsmuseum van Hindeloopen te zien in NTR-programma Landinwaarts

Het Schaatsmuseum Hindeloopen is volgende week te zien in het televisieprogramma Landinwaarts. In het programma van de NTR gaat Dieuwertje Blok het land in op zoek naar kunst en cultuur van de regio. Vanaf 8 januari is het derde seizoen op televisie te zien. In die eerste aflevering, die te zien is om 19.20 op NPO2, is ook het Schaatsmuseum van Hindelopen te zien. In de nieuwe rubriek ‘Het Topstuk’ vertelt eigenaar Gauke Bootsma van het Schaatsmuseum over zijn topstuk, de ‘Rembrandt onder de schaatsen’.

©Jean Pierre Heijmans

Lees ook:Jopie Huisman Museum Workum vrijdag in programma Landinwaarts
Lees ook:Iris Kroes in Atlas
Lees ook:Fries Museum koopt schilderij van 1,8 miljoen dollar
Lees ook:De IJshal Leeuwarden gaat weer open
Lees ook:Eerste schaatsers alweer op Ryptsjerksterpolder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>