Duo grijpt kano-Elfstedentocht aan om geld in te zamelen voor goed doel

De Elfstedentocht nonstop afleggen per kano. Op 4 september wordt deze tocht voor de dertiende keer georganiseerd door kanovereniging Onder de Wadden uit Franeker. Twee deelnemers, de Dokkumer Jan Kokmeijer en André Harts uit Alphen aan den Rijn gaan deze uitdaging aan en hebben daar tevens een andere uitdaging aan toegevoegd. Zij willen met hun deelname aan de Elfstedentocht per kano zoveel mogelijk geld inzamelen voor Alpe d’HuZes, waarbij geld wordt verzameld voor onderzoek naar kanker.

De Elfstedentocht per kano duurt maximaal 36 uur en heeft een lengte van ongeveer 200 kilometer.

Wie het goede doel wil steunen, kan een donatie overmaken naar bankrekening NL 68 RABO 0300 1778 44 t.n.v. Alphen  d’HuZes o.v.v. NS11st. Begin oktober wordt het totaalbedrag overgemaakt naar Alpe d’HuZes.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Elfstedentocht per Stand Up Paddle van start
Lees ook:Zesde Porsche-Elfstedentocht op 20 september
Lees ook:Samenloop voor Hoop Dongeradeel zoekt deelnemers voor 12 en 13 juni
Lees ook:Opbrengst SamenLoop voor Hoop Dongeradeel: 41.725,31 euro
Lees ook:DNA van 6600 mannen in zaak Vaatstra vernietigd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>