Fries Museum met tentoonstelling Breien! te zien in NTR-programma Landinwaarts

De tentoonstelling Breien! van het Fries Museum in Leeuwarden is aankomende vrijdag te zien in het NTR-programma Landinwaarts op NPO 2. In het agenderende programma over kunst en cultuur in de regio gaat Dieuwertje Blok – die vroeger ook een fanatiek breister was – samen met een aantal vrouwen van het Friese breicafé De Steek naar de tentoonstelling. In de moderne tentoonstelling zijn bonte retrotruien uit de jaren ’80 te zien, maar ook de trui van Sarah Lund uit de serie The Killing, ouderwetse breiwerken en de allernieuwste designs. Landinwaarts is te zien om 19.20 uur. Kijk voor meer informatie op www.ntr.nl/landinwaarts.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Jopie Huisman Museum Workum vrijdag in programma Landinwaarts
Lees ook:Nynke de Jong bezoekt Natuurmuseum in programma Landinwaarts
Lees ook:Schaatsmuseum van Hindeloopen te zien in NTR-programma Landinwaarts
Lees ook:Fries Museum geeft een Ugly Christmas Sweater Party
Lees ook:Ferry Doedens en Tim Douwsma samen in Nieuwe Tijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>