Arnold de Boer, The Cool Quest, Janpier Brands en Psy-Fi Festival genomineerd voor Friese Popprijs

Op 12 december worden in het nieuwe poppodium Neushoorn de Friese Popawards uitgereikt. De genomineerden van dit jaar zijn Arnold de Boer, The Cool Quest, Janpier Brands en het Psy-Fi Festival. Voor de Talent Award zijn Emiel Joormann, The Homesick, Wolf Atlas en Yakumo genomineerd. Voor de Klipkar Clip Award zijn Harm’s Fork, Jelle B. en Esther Postma, Sunday Kids en Yuko Yuko aangedragen door Omrop Fryslân voor een nominatie. Op de Bernlef Priis maken De Kast, Noardewyn Live, Wiebe Kaspers en It Dockumer Lokaeltsje kans.

Voor de Publieksprijs kan er gestemd worden op het 2015Festival in IJlst, The Given Horse, Paul van Berlo, Popstad Heerenveen en UITFestival Leeuwarden. De prijzen worden uitgereikt door Stichting Friesland Pop. De prijzen zijn als beloning vanwege een bijzondere verdienste voor de Friese popcultuur.

Tijdens de awardshow op 12 december zijn er optredens van Nynke Laverman, DIFF, Yakumo, Hilbrandt, Icky Pack, It Dockumer Lokaeltsje, het Leeuwarder Collectief en Ananazz. Ook komt de brassband Gallowstreet uit Amsterdam optreden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Jelle B. Eén van de genomineerden voor de Klipkar Clip Award

Lees ook:Johannes Rypma genomineerd voor Friese Popprijs
Lees ook:Elske deWall winnares Friese Pop Award 2012
Lees ook:Nominaties Friese Pop Awards bekendgemaakt
Lees ook:Eerste namen voor Welcome to the Village bekend gemaakt
Lees ook:Doutzen en Rens Kroes in de prijzen tijdens Glamour Woman of the Year 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>