Bedel gebaseerd op skûtsjesilen gelanceerd door sieradenmerk OHM Beads

Het sieradenmerk OHM Beads komt met een nieuwe collectie bedels met een Nederlands thema. Het thema heeft de naam Going Dutch gekregen. Het eerste bedeltje is afgelopen vrijdag gepresenteerd bij Juwelier Arie de Koning in Balk. Het eerste bedeltje, dat de titel ‘Skûtsjesilen’ heeft gekregen en gemaakt is uit sterling zilver, is een uniek bedeltje waarvan slechts 333 vervaardigd zijn. Van dit collectors item is het eerste exemplaar uitgereikt aan Froukje Osinga-Meijer, één van Nederlands beste vrouwelijke skûtsje schippers.

Ieder bedeltje heeft een uniek serienummer in het zeil gegraveerd staan. Daarom is ieder skûtsje uniek. De bedels van OHM Beads passen ook op andere bekende bedelarmbanden. OHM Beads heeft veel gespecialiseerde thema’s in de collectie, waaronder veel lokale tradities.

Naast sterling zilveren bedels bestaat de collectie ook uit armbanden, bangles, murano glas bedels, colliers en accessoires zoals oorbellen.

Kijk voor meer informatie op www.ccvanegmond.com  en www.OhmBeads.eu.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Uittip 30 augustus: Easterbarren in Eastermar
Lees ook:Waterpoortrace afgelast wegens plotseling overlijden Hidzer Meeter
Lees ook:Derde Apple-museum ter wereld staat in Ureterp
Lees ook:Cyell lanceert slaapmode voor meisjes
Lees ook:FNP wil Friese taal en cultuur werelderfgoed maken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>