Ameland maakt zich klaar voor 29e Rôggefeest

‘Al meer dan 25 jaar het meest sfeervolle straatfestival van Nederland!’ kopt de website van het Amelander Rôggefeest op hun website. Al geruime tijd zijn vrijwilligers bezig met de voorbereiding van alweer de 29e editie van straatfestival Rôggefeest. De Rôggefeesten van Ameland trekken ieder jaar duizenden bezoekers naar het dorpje Nes, zowel bewoners van het eiland als bezoekers van de vaste wal. Dit straatfestival met muziek, theater en andere vormen van amusement wordt ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van augustus. Dit jaar valt dat op 7 augustus.

Er is een hoop te zien en te beleven op het festival. Een greep uit de acts die op komen treden: Sesamstraat, Davido Drome, Jelle B, Jacco Haker, Duo Rozestraten, De Zingende Kappers, Circus Salto, Caribbean Brass Band, Aacht Vur Elluf en nog veel meer! Het straatfestival begint om 10.00 uur in de dorpskern van Nes en duurt tot in de late uurtjes.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Imaginarium Festival beleeft debuut op park Vijversburg Tytsjerk
Lees ook:Uitverkocht Madnes Festival op Ameland van start
Lees ook:Voorverkoop Oerol Festival van start
Lees ook:Concours Festival Drogeham wordt weer naar hoger plan getild
Lees ook:Welcome to The Village contracteert The Boxer Rebellion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>