Fotografieworkshop tijdens Werelderfgoedweekend op Woudagemaal

Nederland telt tien plaatsen die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Eén weekend per jaar organiseert de Stichting Werelderfgoed.nl het Werelderfgoedweekend. In het weekend van 13 en 14 juni worden deze tien plaatsen in het zonnetje gezet voor het publiek. Dit jaar wordt het Werelderfgoedweekend voor de vierde keer gehouden. Het thema van dit jaar is ‘Werelderfgoed door het oog van de lens’. Bij het Ir. D.F. Woudagemaal in Lemmer wordt dit thema kracht bij gezet door een workshop fotografie door topfotograaf en docent Pim van der Maden.

De nadruk van de workshop ligt op het thema ‘kijken, waarnemen, verwonderen en vastleggen’. De workshop is alleen op zaterdag 13 juni te volgen om 11.00 uur en om 14.00 uur. De workshop duurt tweeënhalf uur en in die tweeënhalf uur begeleidt Van der Maden de workshopdeelnemers door de basisbeginselen van de fotografie, waarbij de deelnemers vooral zelf gaan fotograferen in het stoomgemaal. De workshop is geschikt voor iedereen met een camera, het maakt niet uit wat voor type camera je meeneemt.

Meedoen met de workshop kan voor 25 euro per persoon, inclusief toegang, rondleiding door het Woudagemaal en koffie/thee. Inschrijven kan via [email protected] of via het online inschrijfformulier. Er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen aan de workshop.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Photo credit: harry_nl / Foter / CC BY-NC-SA

Lees ook:Woudagemaal en Waddenzee staan centraal in Het Klokhuis over werelderfgoed
Lees ook:2015 Festival in teken van eerlijke handel
Lees ook:Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima komen naar Friesland
Lees ook:Uniek veilingitem voor Serious Request: workshop dildo maken
Lees ook:Molen Windlust Burum heropend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>