Jury van de Bernlefprijs 2014 bekendgemaakt

De Gedeputeerde Staten hebben de juryleden voor de Bernlefprijs 2014 benoemd. De Bernlefprijs gaat alle jaren naar een Friese muzikant die met zijn of haar werk aan de Friestalige muziekcultuur bijgedragen heeft. Negen Friezen uit de Friese muziekwereld zijn benoemd als jurylid. Op 19 december maken zij de prijswinnaar bekend bij de uitreiking van de Fryske Popawards in poppodium Romein. De jury bestaat dit jaar uit Jan Pier Brand (Academie voor Popcultuur), Sjouke Nauta (directeur Friesland Pop), Wietze Meetsma (programmeur Poppodium Romein), Dirk van het Klooster (programmeur Poppodium Iduna), Peter Dijkstra (programmeur Podium Asteriks), Peter Reen (programmeur Het Bolwerk), Titus van ‘t Veer (projectleider Friesland Pop / Freeze Festival & House in Harmony), Inge Heslinga (projectleider Friesland Pop / Kleine prijs van Friesland) en Willem de Vries (programmamaker Omrop Fryslân / Noardewyn).

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

 

Lees ook:Podium Asteriks in Leeuwarden bestolen van apparatuur twv 7000 euro
Lees ook:Serious Record: 363 uren optredens voor Serious Request
Lees ook:Sandra van Nieuwland komt naar Poppodium Romein
Lees ook:Serious Record in volle gang, op naar een wereldrecord
Lees ook:Sofia Nero wint voorronde Kleine Prijs van Fryslân

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>