Uittip 1 augustus: Finale SKS Skûtsjesilen in Sneek

De afgelopen dagen is er al flink wat strijd geleverd op de Friese wateren door de schippers van de skûtsjes. Wie nog niet de kans heeft gehad bij een wedstrijd te kijken kan het best komende vrijdag naar Sneek om daar de finale van het SKS Skûtsjesilen te aanschouwen. Vanaf het Starteiland is de wedstrijd op het Sneekermeer het beste te bekijken.

Degene die over de verschillende wedstrijden de minste punten bijeen heeft gezeild is de winnaar van het SKS-kampioenschap. Mocht er een gelijke stand gehaald worden door de skûtsjesilers dan is de volgorde van aankomst in de laatste wedstrijd bepalend. De skûtsjesilers zullen deze finale dus alles op alles zetten om als eerste aan te komen.

Ben je dan toch in Sneek? De 79e Sneekweek gaat op dezelfde dag als de finale van start. ‘s Avonds om 20.00 uur is de officiële opening van de Sneekweek met muziek, vuurwerk en de traditionele vlootschouw.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Vandaag finaledag SKS Skûtsjesilen in Sneek
Lees ook:Tweede wedstrijddag SKS Skûtsjesilen bij De Veenhoop
Lees ook:Inhaalwedstrijd SKS Skûtsjesilen bij Woudsend
Lees ook:Eerste wedstrijd SKS Skûtsjesilen 18 juli Grou
Lees ook:Zesde wedstrijddag SKS Skûtsjesilen Elahuizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>