Uittip zondag 13 april: Gurbe Douwstra in Kloosterkapel Sibrandahûs

Omdat er al twintig jaar concerten worden georganiseerd in de Kloosterkapel in Sibrandahûs zijn er dit jaar extra optredens van graag geziene gasten. Zondagmiddag 13 april zullen vanaf

15.30 uur Gurbe Douwstra en de Bildtse zanger Jan de Vries samen met bassist Wander van Duin optreden. Dit concert zal hoofdzakelijk eigen repertoire zijn, maar er zijn ook nieuwe liedjes.

Gurbe Douwstra en freonen treden bijna ieder jaar wel een keer op in de Kloosterkapel. Vorig seizoen trad Douwstra op met de vier troubadours. Dit jaar doet hij het eens in een andere bezetting.

Gurbe Douwstra zal nummers zingen van zijn CD’s “Thûs”, “Dizze stoarm” en “Mijn eigen paed”.  Cliffs of Moher van Gurbe Douwstra zal zeker gezongen worden. Op Oudejaarsdag stond het lied “Cliffs of Moher”op nummer twee in de top 100 van Omrop Fryslan. Verder zal Jan de Vries uit het Bildt nogmaals het liedje over zijn dochter Jente bezingen.

Het kerkje is open vanaf drie uur en de entree is 7.50 euro. Het eerste kopje koffie is gratis.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Gurbe Douwstra op nummer 1 in Fryske Top 100
Lees ook:Gurbe Douwstra op nummer 1 in Fryske top 100
Lees ook:Die Twa op nummer 1 in Fryske Top 100
Lees ook:2000e uitzending van Radio Froskepôle voor Gurbe Douwstra
Lees ook:Programma Kloosterkapel Sibrandahûs 2014-2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>