Racoon en Miss Montreal op vijftiende editie Oerrock Ureterp

Van 29 tot en met 31 mei vindt in Ureterp het Oerrock-festival voor de vijftiende keer plaats. Voor deze editie heeft de organisatie de Zeeuwse band Racoon vastgelegd. Verder zullen er optredens zijn van onder andere Miss Montreal, Douwe Bob en Go Back To The Zoo.

Op donderdag 29 mei, Hemelvaartsdag, zullen Racoon, Go Back To The Zoo, Miss Montreal, Douwe Bob, Nina Hagen, Taymir en de winnaars van de Play Offs van Oerrock optreden. Deze line-up zal nog uitgebreid worden.

Vrijdag 30 mei is traditioneel gratis te bezoeken. Hiervoor zijn de Fryske Troubadours, Alice Springs, Boys named Sue, Blackish, Blazuh, Cherry Rad & the American swagg en de band Exposure vastgelegd.

De slotavond is ingericht voor coverbands. Uit Engeland komen Killer Queen, The Stones, Hats off to Led Zeppelin en Coldplayer naar Ureterp.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Photo credit: Diana Broeders / Foter.com / CC BY-NC-ND

Lees ook:Vijftiende editie Oerrock uitverkocht
Lees ook:Miss Montreal op Bevrijdingsfestival Leeuwarden
Lees ook:Programma Bevrijdingsfestival Leeuwarden
Lees ook:Jett Rebel en Kensington op zestiende editie Oerrock
Lees ook:Racoon maakt themanummer voor Serious Request

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>