Welcome to the Village maakt nieuwe namen bekend

Komende zondag begint de voorverkoop van het Leeuwarder festival Welcome to the Village, en om die voorverkoop direct maar op de agenda te zetten maakte de organisatie van het festival vandaag nog een aantal nieuwe namen voor het festival bekend. Eerder al werden de acts De Staat, Coely, Rue Royale,Alamo Race Track, traumahelikopter, The Ex, Afterpartees, Still Parade, Blue Grass Boogiemen, Gallowstreet Brass Band en Scarecrow bekend gemaakt. Daar komen nu Daniel NorgrenMossHonig,Jamaican Jazz OrchestraCompact Disk DummiesThe Future’s Dust en When We Are Wild bij!

Opvallend in dit rijtje namen is de band When We Are Wild van Hille Stellingwerf. De band werd vorig jaar opgericht en is sindsdien flink aan de weg aan het timmeren. Ze begonnen 2014 met een optreden bij De Wereld Draait Door en lanceerden onlangs hun eerste singel ‘Scuse me.

Komende zondag begint de kaartverkoop via de website van Welcome to the Village.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Eerste namen Welcome to the Village-festival bekend
Lees ook:Voorverkoop Welcome to the Village start morgen
Lees ook:Eerste namen voor Welcome to the Village bekend gemaakt
Lees ook:9 nieuwe namen voor Welcome to the Village-festival
Lees ook:Gevarieerd programma Simmerdeis in Drachten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>