Mini-Lowlands bij Groene Ster in juli

Commotie in Leeuwarden vanwege een naaktstrand. Dit keer eens niet omdat er naakt wordt gelopen, maar juist omdat er een weekend NIET naakt wordt gelopen. Op 26, 27 en 28 juli wordt namelijk het ‘Welcome to the Village-festival’ gehouden bij de Groene Ster bij Leeuwarden. Een prachtig natuurgebied dat zich uitermate goed leent voor een festival van niveau, en ja, ook voor naaktloperij.

De naaktlopers zijn er niet blij mee dat zij gedurende dat weekend niet naakt rond mogen lopen op wat normaliter ‘hun’ naaktstrand is. Het kan natuurlijk flink mooi weer worden dat weekend, gezien het jaargetijde. Echter, het strandje is niet van de nudisten, maar van de gemeente. De gemeente heeft een vergunning verleent voor het festival, en daar buitenom wordt het naaktlopen gedoogd. Een kwestie van; wat zeur je nog.

Terug naar belangrijkere zaken, want wat valt er te verwachten tijdens dit festival dat een mini-Lowlands moet gaan worden? Namen als Karma to Burn, Lucky Fonz III, ons eigen Daily Bread,  Pussywarmers & Reka, Johnnygoodie en velen meer. In totaal komen er zo’n 50 acts, en dat voor 50 euro voor het hele weekend. Wil je blijven maffen kost je dat een tientje extra voor je tentplaats. Tickets bestel je hier.

Al met al een festival waar je volgens de festivalorganisatie vooraf al heimwee naar hebt! En wat het naaktlopen betreft; ik zie een naked run zoals op het Roskilde Festival in Denemarken best wel zitten.

 

Lees ook:Welcome to the village-festival verbouwt groente voor het festival
Lees ook:Gratis ticket Welcome to the Village voor mensen met groene vingers
Lees ook:Klassiek festival CityProms in gesprek met gemeente over verhuizing naar Wilhelminaplein
Lees ook:Welcome to the Village-festival morgen van start
Lees ook:Geen Psy-fi festival meer in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>