Omrop Fryslân gaat op zoek naar beste amateurkok van Friesland

Dacht je dat Reitse Spanninga de beste kok van Friesland is? Wie zegt dat de beste kok(kin) van Friesland niet gewoon ergens in in de pannen staat te roeren in zijn/haar eigen keuken in Sneek, Poppenwier, Morra of Augustinusga? Omrop Fryslân gaat in het nieuwe televisieprogramma Tafel 18 op zoek naar de beste amateurkok van Friesland. Een vakjury gaat bepalen, samen met het publiek, wie deze beste amateurkok is. Er worden zes afleveringen gemaakt van het programma. De opnames beginnen in september. Miranda Werkman presenteert het programma, dat vanaf oktober te zien zal zijn op televisie.

In Tafel 18 draait het niet alleen maar om koken, het draait ook om streekeigen producten. De deelnemers worden uitgedaagd om met typische Friese producten nieuwe verrassende gerechten op tafel te zetten.

Opgeven voor het programma kan via deze link.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Winnaar Grut Frysk Diktee 2015 afkomstig uit Groningen
Lees ook:Veel belangstelling voor open dag Nationaal Park de Alde Feanen
Lees ook:Gesina Goudberg beste amateurkok van Friesland
Lees ook:Fietselfstedentocht Pinkstermaandag te volgen via Omrop Fryslân
Lees ook:Drie nominaties voor NL-Awards voor Omrop Fryslân

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>