‘Powerfood: Van Friesland naar New York’ op nummer 1

Healthy Food Goeroe Rens Kroes kan haar geluk niet op. Amper een week nadat zij haar tweede boek ‘Powerfood: Van Friesland naar New York’ lanceerde, staat het nu al op nummer 1 in de bestsellerlijsten. Rens – het zusje van – deelde haar geluk op Instagram. ‘ Ik kan het niet geloven, woorden kunnen niet beschrijven hoe blij en dankbaar ik ben. Merci, Powerfoodies! Bedankt voor jullie hulp met het verspreiden van de bewustwording over eten!’

In het boek Powerfood: Van Friesland naar New York laat Rens de lezer kennismaken met een verzameling recepten voor een gelukkige en gezonde levensstijl. Daarvoor neemt Rens de lezer mee naar Friesland, waar zij opgroeide en de basis werd gelegd voor haar gezonde levensstijl, maar ook naar New York, de stad die haar inspireerde om voedingsdeskundige te worden.

Lees ook:Dit is de cover van Powerfood – van Friesland naar New York van Rens Kroes
Lees ook:Rens Kroes komt met nieuw kookboek: ‘Van Friesland naar New York’
Lees ook:Boek Powerfood van Rens Kroes op nummer 1 in Boeken top 10
Lees ook:Rens Kroes lanceert eigen kookwebserie
Lees ook:Doutzen en Rens Kroes in de prijzen tijdens Glamour Woman of the Year 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>