Interactief kinderboek over elfstedentocht

 
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
 
  Tijdens de kinderboekenweek heeft de Groninger schrijver Adam Bock een boek gelanceerd over de elfstedentocht. Bock wilde altijd al schrijver worden, maar pas toen hij een paar jaar geleden lymfeklierkanker kreeg besloot hij zijn droom waar te maken. In de kinderboekenweek is het boek ‘De Droom – Lieske, Fien en Noor schaatsen de elfstedentocht’. Het is een interactief kinderboek, met QR-codes. De codes leiden naar  filmpjes, foto’s, muziek of een quiz. Deze hebben allemaal te maken met de elfstedentocht.

Het boek is in eigen beheer uitgegeven en is hier te bestellen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Fietselfstedentocht 2016 foto’s
Lees ook:Stand up Paddle-elfstedentocht van start
Lees ook:Bestseller van Dan Brown wordt vertaald in het Fries
Lees ook:Morgen start van Moanne fan it Fryske book
Lees ook:Jonge psychiater beschrijft eigen gevoelens tijdens wereldreis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>