Nynke Laanstra komt met nieuwe erotische thriller

Nynke Laanstra (geboren in Leeuwarden) presenteert aankomende zaterdag het tweede deel van haar geloof-hoop-liefde-triologie. ‘De sluwe verleider’ is het vervolg op ‘De losbandige vrouw’, dat boek verscheen in november 2012.

‘De sluwe verleider’ gaat over Lars, die ternauwernood de revanche van Fien heeft overleefd. Hij zint op wraak, en speelt dat via de oudste dochter van Fien. De 18-jarige Eva valt als een blok voor haar nieuwe overbuurman Aleck. Hij is de handlanger van Lars die als opdracht heeft haar te veroveren. Aleck moet alles op alles zetten om zijn verleidingsspel in de hand te houden. Want zelf is hij net zo goed slachtoffer van de doortrapte plannen van Lars en heeft geen andere keus dan te gehoorzamen. Fien ontdekt intussen steeds meer in welk net haar dochter verstrikt lijkt te raken en gaat tot het uiterste haar te behoeden.

Eerder verscheen van de schrijfster ‘De losbandige vrouw‘ over Fien Bolhuis, een vrouw met een onverwerkt jeugdtrauma. Zij is achttien jaar getrouwd wanneer ze haar heil zoekt in een losbandige seksaffaire. Wanneer haar man dit ontdekt is er voor hem maar 1 optie: ze moet lijden. Hij bedenkt een kwaadaardig plan voor haar ondergang waarin zij oog in oog komt te staan met de kwelgeest uit haar verleden; de sadistische hoofdzuster die haar leven tot een hel maakte.

In tegenstelling tot het eerste boek van Nynke Laanstra is het tweede boek puur fictie. In het eerste boek waren autobiografische elementen verwerkt. Dat is in het tweede boek niet het geval. Toch is het de moeite waard om het te lezen,de wraakacties zijn wreder, de seks is verraderlijk sensueel, en de plot is net zo uitgediept als in het eerste deel.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Friezin schrijft erotische SM-thriller
Lees ook:Nynke Laanstra maakt einde aan geloof-hoop-liefdetrilogie met ‘De harteloze muze’
Lees ook:Dit is de cover van Powerfood – van Friesland naar New York van Rens Kroes
Lees ook:Rens Kroes komt met nieuw kookboek: ‘Van Friesland naar New York’
Lees ook:Nynke de Jong bezoekt Natuurmuseum in programma Landinwaarts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>