Is deze foto het bewijs voor Doutzens rol in film Wonder Woman?

Sinds Doutzen Kroes heeft laten vallen dat ze bezig is met een nieuwe filmrol zijn haar fans druk aan het gissen over wat voor filmrol dat dan zou kunnen gaan. Een tijdje geleden maakte ze het nieuws bekend dat ze een rol heeft in een film. ‘Het gaat om een film. En ik ben daar zó enorm opgewonden over,’ vertelde Doutzen aan De Telegraaf. Fans denken nu zeker te weten om welke film het gaat: Wonder Woman. Die geruchten gaan al een tijdje, maar lijken nu bevestigd te zijn door een kiekje op Instagram van actrice Gal Gadot.

Gal Gadot speelde Wonder Woman in de laatste DC film Batman v Superman: Dawn of Justice. Op Instagram zetten ze een foto waarop ze samen met Doutzen en de Deense actrice Connie Nielsen te zien is. ‘Amazonianhood. LOVE my sisters’, schreef ze bij de foto en dat is volgens de fans hét bewijs dat Doutzen in de aankomende Wonder Woman-film gaat spelen.

Voor Doutzen Kroes is het de tweede keer dat ze een rol speelt in een film. Haar eerste film, Nova Zembla, werd gemaakt in 2011. Wonder Woman is pas in juni 2017 in de bioscopen te zien, dus fans moeten nog even geduld hebben.

Amazonianhood👊🏻 LOVE my sisters👭👭@doutzen @cn_connienielsen @naprous

Een foto die is geplaatst door Gal Gadot (@gal_gadot) op

 

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Doutzen straalt op rode loper Cannes
Lees ook:Doutzen Kroes bevallen van dochtertje
Lees ook:Doutzen backstage voor H&M
Lees ook:Doutzen Kroes deelt krachtige borstvoedingsfoto
Lees ook:Doutzen in verwachting van tweede kindje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>