Sneekweek de film in première – vanaf donderdag in de bioscoop

In Theater Tuschinski in Amsterdam gaat vanavond de sexy thriller Sneekweek in première. In de film, waarin de beroemde Sneker feestweek als decor dient, spelen Carolien Spoor, Holly Brood, Yootha Wong-Loi-Sing, Jord Knotter, Jelle de Jong, Jonas de Vuyst, Ferry Doedens, Kimberley Klaver, Marly van der Velden en Rutger Vink de hoofdrollen.

Waar gaat Sneekweek over?

‘Zes bevriende jongeren komen naar de Sneekweek in Sneek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Ze proberen hun week niet te laten verpesten en feesten door. Maar er gebeuren steeds meer bizarre dingen en als een aantal vrienden door een foute mix van Ritalin en antidepressiva onverwachte bijwerkingen vertoont, vertrouwen ze niemand en zelfs elkaar niet meer. Wat de vakantie van het jaar had moeten zijn, eindigt in een nachtmerrie…’ zo staat op de website van Sneekweek de film te lezen.

Bron: www.sneekweekdefilm.nl

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:‘Hoe kut is Sneek?’; dit is de trailer van de film ‘Sneekweek’
Lees ook:Opnames Sneekweek de film van start tijdens tachtigste Sneekweek
Lees ook:Ireen Wüst koopt luxe villa in Heerenveen
Lees ook:Honderden figuranten gezocht voor Sneekweek de film
Lees ook:Berichten op social media over ontvoeringspogingen tijdens Sneekweek – politie waarschuwt voor broodje aap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>