Syb van der Ploeg vader van zoon Jesse

Frontman van De Kast Syb van der Ploeg is afgelopen dinsdag vader geworden van een zoontje. Syb en zijn vrouw Adriana von Bannisseht hebben het jongetje Jesse genoemd. Dat meldt de Telegraaf. Volgens de krant maken zowel moeder als zoon het goed.

Het koppel heeft samen al een eenjarige dochter. Daarnaast heeft de zanger nog een dochter uit een eerdere relatie. Daarnaast kreeg Syb met zijn ex Jenny Minnen een tweeling. Deze twee jongetjes overleden kort na de geboorte.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Syb van der Ploeg getrouwd op Oudejaarsdag
Lees ook:Syb van der Ploeg wordt weer vader
Lees ook:Tim Douwsma gespot met Miss Universe Nederland in Turkije
Lees ook:Alsnog kinderpardon voor Burgumer kinderen
Lees ook:Ark van Noach in Drachten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>