Tim Douwsma en Tommie Christiaan redden man

Musicalsterren Tim Douwsma en Tommie Christiaan, die momenteel in de musical Grease spelen, hebben vrijdag op een vakantiepark in het Limburgse Vaals het leven van een man gered. Op het park hoorden zij een vrouw schreeuwen om hulp. De zoon van de buitenlandse vrouw lag te schuimbekken, zijn ogen waren weggedraaid en zijn lichaam was verkrampt. Tommie en Tim legden de man op de grond in de stabiele zijligging en belden 112, waarna zij de man aan de zorgen van het ambulancepersoneel achterlieten. ‘Wat een goed moment om stil te staan bij het feit dat het niet uitmaakt wie je bent, waar je vandaan komt of wat voor geloof je volgt. We zijn allemaal mensen en als er iemand in nood zit, help je zonder na te denken. De dankbaarheid van de moeder in kwestie en de uitdrukking op haar gezicht toen ze m’n handen vastpakte en me bedankte zal ik niet zo snel vergeten’, schreef Tommie Christiaan op zijn Facebook-pagina over de gebeurtenis.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Bobbi Eden bij Johannes Rypma uit logeren in ‘Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPs”
Lees ook:Waddeneilandverslaafd? Word bewaker van Rottumeroog!
Lees ook:Vrouw doodgeslagen in Leeuwarden, verdachte bekent ook steekpartij
Lees ook:Medewerkster Lyndensteyn doet emotionele Facebook-oproep tegen bellen in de auto
Lees ook:Drachtster Dominique door naar The Battle The Voice of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>