Friese Sanne Vloet in Victoria’s Secret Fashion Show in New York

Doutzen Kroes is gestopt met de extravagante shows van het lingeriemerk Victoria’s Secret. Toch zal er komende dinsdag een Friese schone te zien zijn in de Victoria’s Secret Fashion Show in New York. De 20-jarige Sanne Vloet uit Donkerbroek is één van de Secret Angels die de show mag lopen.

Tijdens de show zullen er onder andere een bh met een waarde van maar liefst twee miljoen dollar getoond worden. Het is nog niet bekend wie deze bh zal gaan dragen.

Voor Sanne is het de eerste keer dat zij mee doet aan de show waar wereldwijd enorm veel aandacht voor is. Dat Sanne deze show mag lopen had ze een jaar geleden nog niet durven dromen. In een interview met Vogue zei ze het volgende er over: 
‘Er zijn nog ontzettend veel shows die ik graag zou willen lopen, bijvoorbeeld van Dior, Prada of Balenciaga. Wie weet loop ik zelfs ooit mee als Victoria’s Secret Angel! Maar dat is op dit moment niet relevant, ik wil me eerst richten op het volgende showseizoen.’

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Bron: Instagram.com/sannevloet

Lees ook:Doutzen Kroes presenteert de Victoria’s Secret Fashion Show op Net 5
Lees ook:Triest nieuws: Doutzen stopt bij Victoria’s Secret
Lees ook:Foto van Doutzen die lingerie past
Lees ook:Doutzen’s lingerie in etalage tentoongesteld
Lees ook:Zaterdag première ‘Hé Buorman!’ van Klún en Knoffelhakke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>