Nynke de Jong net niet De Slimste Mens

Journaliste/columniste Nynke de Jong is gisteravond als tweede geëindigd in het televisieprogramma De Slimste Mens van de NCRV. In de finale bleef zij voor op Daan Nieber maar moest zij het afleggen tegen Diederik Smit. Nynke de Jong had zich als eerste van de deelnemers weten te plaatsen voor de finale van het quizprogramma met presentator Philip Freriks en sidekick Maarten van Rossum. Ze was in zeven afleveringen te zien, waarvan ze er vijf wist te winnen. Daan Nieber had vier zeges op zijn naam staan en de uiteindelijke winnaar drie zeges. Er keken maar liefst 1,7 miljoen mensen naar de finale.

Nynke de Jong is bekend van onder andere haar columns voor de Leeuwarder Courant, de NRC Next, 3FM en de Viva. De Jong is afkomstig uit Goënga.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Sjinkie Knegt pakt wereldtitel in Moskou
Lees ook:Sven Kramer Nederlands Kampioen allround schaatsen
Lees ook:Nynke de Jong bezoekt Natuurmuseum in programma Landinwaarts
Lees ook:Leeuwarden finalist Culturele Hoofdstad 2018
Lees ook:Van der Haar en Vos wederom winnaars Centrumcross Surhuisterveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>