Rens Kroes lanceert eigen kookwebserie

Het gaat maar lekker met Frieslands bekendste foodie Rens Kroes! Kwam ze vorige week nog op nummer 1 te staan met haar nieuwste boek ‘Powerfood – van Friesland naar New York’ heeft zij  gisteren haar eigen webserie gelanceerd via het nieuwe online video platform ‘Makers Channel’. Op deze website zullen regelmatig kookfilmpjes van Rens te zien zijn. In de eerste aflevering is bijvoorbeeld te zien hoe Rens guacamole maakt. Aan de hand van stap-voor-stap instructies kunnen kijkers vervolgens zelf aan de slag gaan met de gezonde gerechten die Rens bereidt. Ook komen er korte fragmenten online waarin Rens een vraag beantwoordt, zoals; waarom is pastinaak en zoete aardappel gezond?

Makers Channel is een online video platform waar webtalenten en bekende namen (zoals onder andere Ryan Babel) filmpjes uploaden. Het grote verschil met andere online video platforms is dat de makers van de filmpjes gekozen worden – niet zomaar iedereen kan filmpjes uploaden – en de makers worden met minstens 70% van de verdiensten betaald.

Benieuwd naar het eerste deel van Rens’ haar kookserie? Klik dan hier.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Dit is de cover van Powerfood – van Friesland naar New York van Rens Kroes
Lees ook:Rens Kroes komt met nieuw kookboek: ‘Van Friesland naar New York’
Lees ook:Boek Powerfood van Rens Kroes op nummer 1 in Boeken top 10
Lees ook:Doutzen en Rens Kroes in de prijzen tijdens Glamour Woman of the Year 2014
Lees ook:‘Powerfood: Van Friesland naar New York’ op nummer 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>