Johannes Rypma scoort tijdens eerste ronde The Winner Takes It All

Johannes Rypma is vanavond te zien in het SBS6-programma The Winner Takes It All. In dit programma gaat Beau van Erven Dorens op zoek naar de beste soundalike. Johannes doet mee met een imitatie van Bon Jovi. In de eerste ronde moest hij het opnemen tegen een andere Bon Jovi-imitator. Hij zong het nummer ‘You give love a bad name’, waarmee hij een 7,6 kreeg van de jury.

Anders als bij andere talentenjachten bestaat de jury bij The Winner Takes It All puur uit publiek, en niet een losse jury. De 7,6 was voor Johannes genoeg om de eerste ronde, en daarmee 1000 euro te winnen. Op de vraag van Beau waar hij dit aan gaat besteden antwoordde Johannes: ‘Ik geloof dat mijn vriendin wil gaan samenwonen, dus dan is dit alvast voor het spaarpotje’.

Aan het einde van het programma moest Johannes het nog opnemen tegen de winnaar van de battle tussen twee Neil Diamond-imitators. Deze ronde wist Johannes niet te winnen. Johannes scoorde een 7,5, tegen een 7,8 van zijn tegenstander.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Johannes Rypma tweede in The Voice of Holland
Lees ook:Bobbi Eden bij Johannes Rypma uit logeren in ‘Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPs”
Lees ook:Koppel uit Leeuwarden wint Klus je rijk!
Lees ook:Eerste single Johannes Rypma + clip
Lees ook:Arjen Baakman niet naar liveshows The Voice of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>