Johannes Rypma voor de gek gehouden door Afrikaanse stam

Onlangs berichtten we hier op Friesland.blog.nl al over een nieuwe serie met BN’ers die in Afrika een paar weken bij een inheemse stam bivakkeerden. Ook Johannes Rypma doet mee met dit programma. Vandaag werd bekend gemaakt dat alle deelnemers aan het programma in het ootje zijn genomen door de makers van het programma, in samenwerking met de inheemse stam. In het programma maken de BN’ers kennis met de gebruiken en rituelen van de Damara-stam. De gebruiken zijn wel echt, de rituelen zijn echter allemaal verzonnen.

Onder de Afrikaanse stam bevonden zich ook een zestal Nederlandse acteurs. Zij lieten de BN’ers rituelen uitvoeren die verzonnen zijn en wat daardoor hilarische televisie oplevert. Pas aan het einde van de reis is de BN’ers verteld dat de rituelen nep zijn.

Naast Johannes Rypma deden Irene van der Laar, Dave Roelvink, Mariska van Kolck, Semmy Schilt, Christina Curry, Dick Jol, Sylvia Geertsen en couturier Janice mee met het programma. De resultaten van deze opnames, wat een combinatie blijkt te zijn geworden van Banana Split en Groeten uit de Rimbo, zijn te zien vanaf 26 oktober op de zaterdagavond op SBS6. Het programma zal, in tegenstelling tot eerder beweerd, ‘Welkom bij de Kamara’s’ heten.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Johannes Rypma gaat de jungle in
Lees ook:Album van Johannes Rypma nu te koop
Lees ook:Johannes Rypma genomineerd voor Friese Popprijs
Lees ook:Johannes Rypma maakt eerbetoon aan vriend
Lees ook:Johannes Rypma scoort tijdens eerste ronde The Winner Takes It All

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>