Burgemeester Sluiter deelt zijn muziekherinnering

Tijdens de Visserijdagen in Harlingen is er uitgebreid aandacht gevraagd voor één van de meest vervelende ziektes in Nederland: Alzheimer. Alzheimer Nederland is samen met radiostation 100%NL een landelijke campagne gestart waar men op zoek gaat naar onze mooiste muziekherinneringen. Het zijn herinneringen die niemand kwijt wil raken, maar die bij mensen met de ziekte van Alzheimer gewist worden.In Harlingen deelde burgemeester Sluiter van Harlingen met het aanwezige publiek zijn favoriete muziekherinnering: Focus, een bekende Nederlandse rockband uit de jaren zeventig. Op de website www.muziekherinnering.nl is het ook mogelijk om jouw muziekherinnering te delen. Deel je je muziekherinnering, dan maak je kans op een thuisconcert door Charly Luske.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:53e editie Harlinger Visserijdagen van start
Lees ook:Burgemeester Ferd Crone: Ga vlaggen 4 en 5 mei
Lees ook:Theatergezelschap Tryater viert vijftigste verjaardag en deelt taarten uit
Lees ook:Dantumadiel neemt afscheid van burgemeester Aalberts
Lees ook:Burgemeester Bilker gaat derde termijn in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>